Menu Sluiten

Duwbakken

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over duwbakken kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Duwbakken

Haven | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duwbakken

menu home gheys jobs nieuws contact nl en slot booking transport bulktransport transport van verpakte goederen transport van voedsel en voeder container transport inland container terminal logistiek opslag bulkgoederen opslag verpakte goederen gespecialiseerde dienstverlening contract logistiek logistiek op maat expeditie douane spoelhal opening nieuwe containerterminal bctn heeft officieel samen met gheys haar e terminal geopend op november zijn de eerste containers van gheys op de nieuwe terminal in beringen uit de barge gelost. Dit is voor gheys de e terminal. Voor bctn is dit de e terminal in haar netwerk waarvan er zijn gevestigd in belgi duwbakken : vind meer info hier Deze partnership tussen gheys en bctn is weer een stap dichter bij het verduurzamen van de logistieke sector. Hiermee realiseren beide bedrijven zo min mogelijk co uitstoot door containers via waterwegen te vervoeren. Gheys heeft aan b.

skip to main content home particulier industrie afbraak eindverwerker garage en autodealer nieuws contact vacatures nl en fr meer info over onze bedrijfsoplossingen total scrap management we nemen uw afvalbeheer volledig in onze handen van a tot z van logistiek tot vernietiging tot administratie rapportering en certificatie. door onze schaalgrootte ervaring en kennis van de wereldmarkt staan we bovendien garant voor de beste prijs. Dat is bst zorgeloze service door experts met een hart voor de kunst van het recycleren afbraak afbreken vraagt minstens evenveel zorg en kennis als opbouwen. Onze professionele aanpak is uw garantie op veilige gecontroleerde afbraakwerken. We voeren afbraakwerken uit van metalen constructies machines duwbakken lichters. Productieafval in het kader van total scrap management zijn we uw partner die al zijn ken.

Het terrein van Duwbakken

nl en menu home chemgas over ons innovatie werkwijze vloot vlootoverzicht vaargebieden carrire werken bij vacatures events contact vloot wij zijn van alle markten thuis. Onze uitgebreide vloot bestaat uit motorschepen duwboten duwbakken kruiplijncoasters en coasters. De diversiteit aan schepen zorgt dat onze klanten kunnen rekenen op een hoge mate van flexibiliteit. Chemgas staat er voor om maatwerkoplossingen te bieden voor diverse logistieke wensen voor ieder transport. Binnenvaart onze binnenvaartvloot bestaat uit motorschepen duwboten en gastank duwbakken. Zeevaart voor de zeevaart beschikken we over een moderne vloot bestaande uit kruiplijncoasters en coasters. Daarnaast hebben wij gastankers in charter De verkoopprijs van duwbakken Onze zeeschepen hebben een omvang tot gt .