Menu Sluiten

Leveranciers Kettingwielen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Industriele Onderdelen – Aandrijfriemen – Afdichtingen – Bevestigingsmateriaal – Gereedschappen – 

Wenst u meer info over leveranciers kettingwielen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Leveranciers Kettingwielen

Industrie | Electriciteit | Elektro Componenten | Transport | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers kettingwielen

welkom al meer dan jaar staat de firma jos. Vandamme n.v. In ieper en ruime omgeving bekend om zijn uitgebreide gamma technische benodigdheden voor industrie en landbouw leveranciers kettingwielen vlug rendement Hierbij worden service en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. Onze persoonlijke klantgerichte benadering staat garant voor een vlotte en snelle levering van de meest diverse artikels uit ons ruime leveringsprogramma o.a. Lagers riemen en riemschijven kettingen en kettingwielen elektrisch en handgereedschap. Bovendien koppelen wij de flexibiliteit van een familiale onderneming aan de expertise en knowhow van gerenomeerde spelers op de markt zoals skf optibelt wippermann bahco pferd dormer … Met een permanente voorraad van om en bij de . Producten en een on.

ga naar inhoud bel ons vandaag nog asvandjinc facebooklinkedin home producten over ons nieuws contact home producten over ons nieuws contact home producten over ons nieuws contact faq items aan het laden… Over onsjill geenst expert in kogellagers en aandrijvingen sinds . maak een afspraak resultaat uw productie draait vlotter u werkt efficinter. U bent sneller geholpen. Uw machines zijn sneller weer operatief na een panne. Onze geschiedenisuw troef van in aandrijvingen gaat al jaren mee. We weten dan ook precies wat u nodig heeft om uw bedrijf en uw machinepark beter te laten draaien Extra uitleg over leveranciers kettingwielen Dat danken we net aan onze jarenlange traditie en geschiedenis. Van waar we komen vraagt u .

Kundigheid over Leveranciers kettingwielen

ooigemstraat wielsbeke tel. .. fax .. Sitemap jobs contact home algemene mechaniek alle draaiwerken amp freeswerken tandwielen amp kettingwielen herstellingen op maat diensten machines realisaties historie een traditie van draaiwerk en freeswerk in start het echtpaar eric vandenberghe en marietheacuteregravese velghe een eigen metaalbewerkingsbedrijf gesitueerd in de blauwvoetstraat te ooigem. Algemene mechaniek eric vandenberghevelghe specialiseert zich in het vervaardigen van tandwielen amp kettingwielen en het draaien en frezen van allerlei mechanische onderdelen. De hout mengvoeder textiel amp vlasindustrie in de regio is in volle bloei. Fabrieken als houtspaanbedrijven veevoeders weverijen garages slachthuizen en vlasmachineconstructeurs worden spoedig trouwe klanten en blijven dat tot op heden. In de loop der jaren groeit het bedrijf er worden werknemers in dienst genomen en in worden de mogelijkheden in het oorspronkelijke atelier te beperkt. Er wordt een grotere werkplaats gebouwd i.