Menu Sluiten

Mechanische Assemblage

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over mechanische assemblage kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Mechanische Assemblage

Haven | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mechanische assemblage

home over ons organisatie missie visie waarden kwaliteit ons engagement innovatie amp techniek duurzaamheid onze klanten bestuursorganen verwante organisaties waw westlandia after work nieuws evenementen jobs contact nl metaal montage verpakking groenzorg werken bij u ter plaatse schoonmaak circulair home over ons montage vragen contacteer ons gerust voor meer informatie ivan vermeulen commercieel afgevaardigde ianvermeulenwestlandia.b vraag een offerte bekijkde video bekijkde fotogalerij elektrische en mechanische montage precisiewerk en flexibiliteit geen enkele robot doet het onze medewerkers na mechanische assemblage gevraagd Westlandia is dan ook de ideale partner voor het samenstellen van mechanische en elektromechanische subassemblages. We doen montagewerk voor een waaier aan industrile sectoren gaande van machinebouw tot automotive design verlichting en de grafische sector. vraag een offerte ook hier denken we met u mee. Van samenste.

metes siemenslaan b dilsenstokkem belgium metech djure salaja smederevo serbia home the experts over metesmetech onze geschiedenis ons aanbod certificaten engineering en productontwikkeling sheet metal services lasersnijden en ponsen buigen lassen rvs inox oppervlaktebehandelingen poeder en natlakken montage testen logistieke oplossingen markets and products compressor machinebouw uitrusting grafische industrie telecom medische farmaceutische en labo toepassingen interieur decoratie metesmetech team ons team maatschappelijke verantwoordelijkheid news carrire contact dutch english serbian german montage testen home our services metesmetech heeft meerdere mechanische assemblagetypes gentegreerd in zijn plaatwerkproductie. Wij zijn uitgerust met hydraulische en pneumatische machines voor het tappen van schroefdraden het installeren van zichzelf vastklinkende bevestigingsmiddelen blindkl.

Mededeling over Mechanische assemblage

model mc motorreductor voor schuifpoorten met gewicht van max. . Kg mc z cr voor tandheugeltoepassingen mc cr voor tandheugeltoepassingen zonder tandwiel mc cat voor kettingtoepassingen mc rf voor kettingtoepassingen met vrijlopende tussenwielen ideaal voor hekken in commerciele of industriele omgevingen de motorreductor faac is ontwikkeld voor de eenvoudigste en voordeligste aandrijving van de zwaarste poorten in handels en industrieomgevingen De verkoopsom van mechanische assemblage Volledige veiligheid de speciale tweeplatenkoppeling in oliebad tegen inklemming waarborgt een regeling van de duwkracht van tot dan. Door de onomkeerbaarheid van de motorreductor is installatie van een elektroslot niet nodig en bij blackouts is het door het ontgrendelingsmechanisme met sleutel mogelijk de poort met de hand te openen of te sluiten. Maximale duurzaamhei.